KOSA

Najljepše svadbene frizure proljetne sezone

Što smo sve vidjeli na njujorškom Bridal Week-u?

Osim što nam je isporučio bajkovite vjenčane haljine u kojima bi svaka mladenka poželjela izreći sudbonosno 'da', netom održani tjedan svadbene mode u New Yorku također nam je predstavio ekskluzivne trendove koji vladaju u svijetu svadbenih frizura. Budući da je vjenčanje prigoda u kojoj je ženina pojava koncipirana do posljednjeg detalja, konstrukcija kose postaje jednako bitna kao i sama haljina, a to su nam ovog tjedna pokazale i svjetske dizajnerske kuće.

Ako govorimo o vječnoj klasici koja nikada ne izlazi iz mode, mladenka definitivno neće pogriješiti odluči li se za uglađenu i elegantnu chignon punđu na potiljku, kakvu su na modnoj pisti prezentirali dizajneri Monique Lhuillier i Oscar de la Renta. Pritom su neizostavni ukrasni lančići i tijare, koje krase krunu glave, i kroz koje je također moguće na maštovit način proplesti pramenove te dobiti jednu nesvakidašnju, a opet vrlo sofisticiranu frizuru.

Monique Lhuillier

Mali odmak od klasike viđen je na modnoj reviji Caroline Herrere, čiji su modeli nosili punđe uvijene u pužiće i potom ukrašene velikim bijelim biserima. Za prave romantičarke idealnu je frizuru osmislila modna kuća Reem Acra, čije su vjenčanice popraćene mekim, nježnim i izuzetno eteričnim valovima u kosi, a na sličnom tragu bila je i Marchesa, koja je odabrala polu podignutu i isprepletenu, a polu raspuštenu frizuru, naglašenu romantičnim cvijećem. Za kraj, tu je dizajnerica Jenny Packham, koja vam sugerira da uz vjenčanu haljinu ponesete voluminozni konjski rep!

Oscar de la Renta

Oscar de la Renta

Marchesa

Carolina Herrera

Jenny Packham

Carolina Herrera

Reem Acra

 

H.B.

photo: Guliver/Getty

 

Objavljeno: 18.04.2014. u 19:25
Tagovi: trendovi u kosi

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p