KOSA

Balayage? Ove jeseni će svi nositi shadow toning pramenove.

Najpoželjnija frizura ove jeseni

Vjerojatno najpoželjnija frizura već godinama jest ona izrađena balayage i baby lights pramenovima, no ove jeseni na tron je zasjela shadow toning tehnika pramenova o kojoj svi pričaju.

Mnogima obožavani balayage zapravo je dobio mali upgrade. Naime, pramenovi koji su zaludili cijeli svijet oponašajući prirodne pramenove jedinstvenom tehnikom nanošenja, ove jeseni mijenjamo s shadow toning tehnikom koja je već naveliko popularna u mnogim frizerskim salonima, a vjerujemo kako će pravi boom doživjeti ove jeseni.

Shadow toning je zapravo kombinacija tehnike balayage i baby lights pramenova, najbolje od dvaju svjetova. Izrast stoga izgleda prirodno i blago, a tehnika je dosta jednostavna. Najbitnije je posvetiti se kosi kroz nekoliko različitih segmenata odnosno posebno tonirati boju izrasta s bojom ostatka kose. Rezultat je efekt sjene koja će vašoj kosi dati veći volumen, sjajniju boju i postojaniju frizuru.


Naime, što prirodnije izgleda izrast kose, to će vrijeme između odlaska frizeru biti duže odnosno frizura postojanija. Mnogi frizeri govore kako sa shadow toning tehnikom možete računati da će boja izgledati sjajno čak četiri mjeseca kasnije, a sve zahvaljujući posebnoj pozornosti koju obraćaju na ključni proces toniranja kose.
Foto: Instagram
Objavljeno: 10.08.2018. u 10:00

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p