KOSA

Tetovaže na kosi? Nas su osvojile!

Što kažete na tetovaže na kosi?
lucy hale
N
e znamo sjećate li se kada su početkom 2000-tih u trendu bile tetovaže na kosi, ali mi smo ih i sami nosili i to baš u obliku zvjezdica poput glumice Lucy Hale koja ih je odlično isfurala.

Mlada glumica poznata po ulozi u seriji Slatke male lažljivice, zaštitno je lice brenda mark. girl i za snimanje kampanje imala je predivne tetovaže u kosi. Nas su osvojile jer su nas podsjetile na bezbrižne osnovnoškolske dane kada smo ih i sami nosili. Lucyne tetovaže su u obliku malih zlatnih i srebrnih zvjezdica i moramo priznati kako su zaista odličan dodatak i pravo osvježenje za frizuru. Funkcioniraju kao i obične kratkotrajne tetovaže. Nalijepe se na kosu i fiksiraju s vodom, samo što ove morate dodatno zaštititi lakom za kosu.

Pokušajte ih staviti na najglađi dio kose i skroz pri vrhu tjemena kako ih ne bi nehotice dirali i uništili. Ovakve tetovaže traju samo do prvog idućeg pranja, ali mogu biti odličan dodatak frizuri za bezbrojne blagdanske partyje na koje ćete ići. Ako vam se ne sviđa količina Lucynih zvjezdica, vi možete staviti samo jednu ili dvije i već ćete osvježiti frizuru. Kombinacije su nebrojene, a sigurni smo da ćete pronaći i tetovaže različitih oblika!

T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 25.11.2016. u 09:56

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p