KOSA

Neobična, ali predivna frizura na mladoj glumici

Frizura napravljena sa žicom
lucy hale
N
a dodjelu nagrada Elle's Women in Hollywood mlada glumica Lucy Hale stigla je s odličnim make up lookom i još ljepšom, ali neobičnom frizurom napravljenom od žice. 

Glumica poznata po ulozi u seriji Slatke male lažljivice imala je predivnu frizuru koja je po sredini podijeljena u ravni razdjeljak i jako zalizana prema iza. Sprijeda frizura izgleda kao obična zalizana punđica, ali kada se glumica okrenula mogli smo vidjeti svu ljepotu ove frizure. Lucy ima dva zamotuljka od kose, jedan s gornje strane, a drugi skroz na dnu glave i oni su zavezani zlatnom tankom žicom. Žica je frizuri dala poseban edgy izgled i jako nam se sviđa, a za izradu ove frizure zaslužna je frizerka Kristin Ess koja često frizira poznate. Cijelom Lucynom looku, ova frizura dala je poseban touch.

lucy hale

lucy hale
Što se tiče divnog make up looka, glumica je imala besprijekoran ten s dewy sjajem, blage konture i tamno roskasto sjenilo na kapcima. Obrve su joj bile počešljane prema gore i popunjene sjenilom, a cijeli look je zaokružen berry nijansom ruža koji glumici divno pristaje. Jako volimo vidjeti kada netko pogodi i s make upom i frizurom, a mlada Lucy rijetko kada griješi!

lucy hale
T.K.
Foto: Getty Images i Instagram
Objavljeno: 27.10.2016. u 10:12

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p