KOSA

Nova hit frizura s Instagrama

Nape undercut

nape undercut

Undercut frizure se polako, ali sigurno penju na tron hit frizura ove godine. Na Instagramu smo uočili veliki broj nape undercutova s predivnim uzorcima, a znamo da ako neki trend osvoji Instagram, vrlo brzo će se naći i na glavama ostalih trendseterica. Odabrali smo za vas najbolje undercutove koji će vas natjerati da uzmete mašinicu u ruke. 

Undercutovi su prvenstveno muške frizure, ali sada su ih u potpunosti prihvatile i žene. Iako se undercut frizure čine iznimno ekstremnim promjenama, zapravo to ne moraju biti. Ako se odlučite za nape undercut koji se nalazi na zatiljku, nitko ga ne mora vidjeti ako ne želite, a ako ga ipak želite svima pokazati, ljeti možete imati odličan ukras na kosi koji postaje modni dodatak. 

Ovakve frizure mogu biti za sve dužine kose, za kratku, srednju i dugu kosu te su odlične za ljeto jer ipak će vam jedan dio kose biti odrezan i kratak pa ćete samim time imati rjeđu kosu pod kojom ćete se manje znojiti. Nas su različiti uzorci koje smo pronašli zaista osvojili, jer iako su jednostavni, jako su upečatljivi. Pronašli smo zaista raznolikih uzoraka, od običnih linija, do orijentalnih uzoraka, a čak smo pronašli i uzorke inspirirane prirodom. Zašto ne isprobati ovu statement frizuru? Ovog ljeta možete imati hit frizuru, a kosa ispod će vam ionako brzo narasti! Pogledajte najljepše nape undercutove koje smo pronašli.

nape undercut

nape undercut 
nape undercut 
nape undercut 
nape undercut 
nape undercut 
nape undercut 
T.K.
Foto: Pinterest i Instagram
Objavljeno: 19.07.2016. u 15:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p