KOSA

Nova „it“ frizura za mladenke

Kate Middleton diktira trendove!

Svatko tko je ikad bio na vjenčanju zna kako su mladenke ponekad sklone pretjerivanju, ali an svu sreću Kate Middleton je jučer postavila neke sasvim nove standarde. Modni novinari diljem svijeta došli su do jednog zaključka- u narednih deset godina, svaka mladenka će poželjeti izgledati poput Kate.

I dok je haljina bila najstrože čuvana britanska tajna, svi smo pretpostavljali kakvu frizuru će imati nova princeza. I nije nas razočarala, jer nježni i meki valovi nadopunjeni decentnim velom i elegantnom tijarom kuće Cartier bili su pun pogodak i što je još važnije- u skladu sa stilom koji Kate inače preferira.

Glavni krivac za frizuru koju ćemo sigurno gledati i na domaćim vjenčanjima je James Pryce iz salona Richard ward u kojem Kate stilizira svoju kosu već godinama. „Njena vjenčana frizura je polupodignuta frizura koja kombinira tipičnu vjenčanu frizuru sa couture zaokretom. Fokus je bio na prekrasnoj unikatnoj tijari." objasnio je James i otkrio kako postići ovaj look.

Najprije nanesite kremu za stiliziranje na vlažnu kosu. Posušite kosu fenom pomoću okrugle četke kreirajući volumen na vrhu tjemena i valove pri vrhovima. Kada je kosa suha, napravite razdjeljak na stranu i velikim figarom definirajte kovrče držeći ga paralelno s licem. Za kraj nanesite malo sredstva za sjaj i odmaknite kosu od lica.

Objavljeno: 30.04.2011. u 17:19
Tagovi: Kate Middleton

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p