KOSA

Nove frizure za proljetnu sezonu

Čak se i Jennifer Aniston ošišala!

Znamo da stalno tupimo kako su promjene ponekad nužne kako ne bi zapali u kolotečinu, ali kada Jennifer Aniston promijeni frizuru onda znate koliko je sati!

Žena koja je gotovo od početka svoje karijere sve donedavno nosila istu frizuru ošišala se na dugi bob! Iako Jen očito još nije na „ti" s novom frizurom, promjena nam se sviđa jer koliko god njena Rachel bila lijepa već je pomalo dosadila.


Jessica Stroup je kosu obojala u crveno i napustila zimsku smeđu boju. Osim na nijansi, malo je poradila i na stylingu pa izgleda ležernije i opuštenije.

Julia Stiles je bila mega popularna na prijelazu tisućljeća, a ako ste poput mene u to vrijeme gledali teen filmove znate da je bila u skoro svakom!

S kraja devedesetih je sa sobom ponijela i prepoznatljivu dugu plavu kosu. Tako lijepu. I tako dosadnu. Drago nam je da se napokon odlučila na rezove!

Leona Lewis nas s novom frizurom pomalo podsjeća na mladu Naomi Campbell. Frizura definitivno nije loša, ali mi bi radije da se pozabavi svojom odjećom jer u zadnje vrijeme nosi kombinacije od kojih bole i oči i glava.


Rose Byrne je živi dokaz da nekoliko poteza škarama čini čuda. Šiške na srednje dugoj kosi su pun pogodak. Bravo Rosie!

Ashlee Simpson je dosad promijenila mnoštvo frizura, a čini nam se da u zadnje vrijeme sve više prati trendove u kozmetičkoj industriji pa je peroksid blond kosu zamijenila zlatnom nijansom.

I dok Kate Beckinsale prelazi iz brinete u plavuše, Lauren Conrad ide u suprotnom smjeru! MTV zvijezda postala je brineta i nama se čini kako joj čokoladne nijanse bolje stoje, a i čine je posebnijom.

Khloe Kardashian je svoju crnu kosu obojala u crveno i dodala nekoliko uvojaka. Stil sestara Kardashian je uistinu stvar osobnog ukusa pa ih je teško u bilo kojem smislu komentirati. Tako je i s Khloe koja izgleda mlađe, ali i dalje fali „ono nešto".

B.K.

foto: InStyle

Objavljeno: 24.02.2011. u 12:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p