KOSA

Nove hit pletenice na glavama poznatih dama

Novi trend je na pomolu

poppy delevingne pletenice

Najpopularniji festival na svijetu Burning Man, koji se održavao cijeli prošli tjedan u pustinji u Nevadi i trajao do 5. rujna, iznjedrio je jedan odličan beauty trend. Radi se o neobičnim pletenicama u bojama koje su nosile Katy Perry, Paris Hilton, Cara i Poppy Delevingne.

Burning Man festival poznat je po neobičnim umjetnicima i uvijek znamo da ćemo moći vidjeti brojne potpuno otkačene i nepredvidljive outfite i frizure. S obzirom na uvjete u pustinji i veliku temperaturu nismo očekivali frizure koje će nas oduševiti, ali šarene pletenice postigle su upravo takav efekt! Poznate dame na svojim su glavama odlično isfurale raznobojne pletenice.

katy perry pletenice
Katy Perry 

Pjevačica Katy Perry imala je pletenice omotane raznobojnim debljim koncima koje izgledaju potpuno ludo i otkačeno. Trendseterica Cara Delevingne u svoje je pletenica dodala umjetnu kosu u boji, dok je njena sestra Poppy napravila isto. Paris Hilton u svoje je pletenice uplela šarene detalje i metalne krugove, ali nisu jarkih boja pa se ne ističu toliko, kao od prethodno navedenih dama. Ovo bi mogla biti nova hit frizura za toplu jesen jer je jednostavna i efektna!

cara delevingne pletenice
 Cara Delevingne
 
paris hilton pletenice Paris Hilton
 
T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 05.09.2016. u 13:38

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p