KOSA

Oscar Specijal: Najbolje i najgore frizure

Ivana Marušić nam otkriva tko je pogodio, a tko podbacio na crvenom tepihu

Ukoliko ste pratili dodjelu nagrade Oscar, zasigurno ste primjetili da je većina dama imala podignutu kosu, skupljenu u punđice. Definitivno smo upoznati s trendom „preko bare" ali nismo se mogli oteti dojmu da su svi izgledali isto. Nije bilo inventivnosti, i naoko ležerno izdanje nekih glumica bilo je daleko od opuštene raskuštrane seksi frizure. Opći dojam mogu svesti na jedan izraz: ukočeno. 

 

Kristen Stewart

Frizura odlično pristaje obliku lica. Ono što mene osobno smeta jeste količina laka u kosi. Ovaj styling je prigodniji za clubbing ili za dnevnu varijantu, ali je na njeno lice apsolutno pogođen.

 

Zoe Saldana

Ovdje je problem previše kose na vrhu glave. Ovakav tip lica zahtjeva malo kose na čelu.

 

Diane Kruger

Ovdje vidimo igranje s oblikom i detalj u kosi, što je jako poželjno na ovakav tip frizure. Simpatično, definitivno drugačije od ostalih dama.

 

Tina Fey

Loše! Ovaj podignuti dio iznad čela joj nikako ne stoji a pogotovo u kombinaciji s haljinom. Promašena bit!

 

Sandra Bullock

Ležerno, lijepa boja kose. Željeni efekt je postignut time da se nije odstupalo od osobnosti te ne djeluje ukočeno, što je u Sandrinu slučaju jako bitno jer smo je često viđali s frizurama koje joj uopće ne pristaju.

 

Demi Moore

Po meni je ovo jedna od najboljih frizura. Savršen balans otmjenosti i ležernosti. Jako dobro.

 

Miley Cyrus

Lijepa boja koja joj pristaje uz ten. Ležeran ton na lice kojemu ne treba puno. Ono što mi je zapelo za oko jeste da sprijeda frizura izgleda pomalo "starački", ali u svakom slučaju Miley je među 3 najbolje viđene.

 

Maggie Gyllenhal

Ovdje bih instinktivno "raščupala" kosu. Definitivno prestroga frizura za ovako ljupko lice.

 

Carey Mulligan

Mulligan je pravo oličenje Audrey Hepburn u blond verziji. Kod nje mi se sviđa jednostavnost i ljupkost.

 

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker mi je osobno najteži komentar jer svi znamo da ima stila i vidjeli smo je s toliko izvrsnih frizura, međutim ova je totalni promašaj. Krenuvši od izrasta pa sve do ove ogromne pundže na glavi..jednostavno previše.

 

Charlize Theron

Lijepo i sigurno bez puno razmišljanja. Od boje do frizure izgleda kako je kosu dala u ruke provjerenoj osobi.

 

Cameron Diaz

Kada pogledam Cameron jedino što mogu zaključiti jeste: Dinastija se vraća! Ukoliko ste naletili na fotografije nakon crvenog tepiha, možete vidjeti da Cameron nema kvalitetu kose da je drži raspuštenu cijelu večer. Na njoj bolje pristaju dignute varijante.

 

Kate Wisnlet

Ovo je izvrsna frizura. Savršeno pristaje obliku lica, elegantna i senzualna. Pun pogodak.

 

Nicole Richie


Na samom vrhu glave vide se spojevi umetaka za kosu što je neoprostivo za ovakav tip svečanosti. Ostatak kose ostavlja dojam kao da si je sama sklopila frizuru netom prije izlaska.

 

Mariah Carey

Pored loše boje i preumjetnih lokni koje služe kao "pokrivalo" za ramena i poprsje nemam što nadodati. Njena standardna frizura od koje ne odustaje već godinama.

 

Ivana Marušić

salon "She"

Lopašićeva 12a, Zagreb

Objavljeno: 09.03.2010. u 10:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p