KOSA

Otkrijte najnovije trendove u kosi

L’Oréal Professionnel 'It Looks' za proljeće/ljeto 2014.

Kako bi predstavio najnovije trendove frizura za sezonu proljeće ljeto 2014-2015, L'Oréal Professionnel dešifrirao je najpopularnije lookove ove sezone inspirirane revijama, poznatim ličnostima i uličnim stilom. Kako bi stvorila savršen IT LOOK, žena treba pravu odjeću, pravi make-up i naravno pravu frizuru!

Kao i uvijek It Looks ove sezone inspiriran je najnovijim trendovima u boji kose. Od eksplozije ružičastih boja do evolucije ombré, prava tajna u tome kako nositi ove trendove leži u profesionalnoj konzultaciji i aplikaciji boje kod vašeg frizera. 4 It djevojke ove sezone utjelovile su trendove i predstavile što će se nositi ove sezone. Frizerski stilisti Anthony Turner i Mario Charalambous kreirali su četiri It Looka na četiri It djevojke - Poppy Delevingne, Chen Ren, Pixie Geldof i Maleni Costi.

 

PINK SPLASH LIGHT NA POPPY DELEVINGNE


Od sjajnih i mat, blagih pastelnih do intenzivne fuksije, ružičasta je boja modnih pista za ovu sezonu. Isto tako mogla se vidjeti u brojnim editorijalima ovog proljeća. Ružičasta u kosi ne prestaje na modnim pistama. Mnoge poznate zvijezde kao što su mlada Miley Cyrus ili zrela Hellen Mirren igrale su se sa ružičastom bojom na svojoj kosi.

„Kod Poppy smo se igrali s bojom sezone, ali htjeli smo stvoriti nešto neočekivano, što nismo vidjeli svugdje. Pink Splashlight dizajniran je za Poppy kao prirodna evolucija ombré looka ove sezone. Mario je stvorio ružičastu traku na sredini njene dužine i oko njenog lica, ali s efektom prelijevanja. Željeli smo stvoriti look koji je chic i bezbrižan. Da bismo dodali teksturu i svježinu, u kosi smo napravili valove koji otvaraju Popppyino lice", kaže Anthony.


SIDE SWEPT OMBRÉ NA CHEN RAN


Ružičasta svoje korijene nalazi u crvenoj boji. ChenRen predstavlja ovaj look upotpunjen rock-chic stilom i frizurom. Crvena ostaje simbol snažne ženstvenosti, s obzirom da će žene koje traže hrabar i snažan učinak često odabrati ovu boju. Za ovu sezonu, nijansa crvene kombinirana je s najtrendi frizurom ove sezone, side-sweptom. Crvena je većinom aplicirana na vrhove kose kako bi osvježila najtraženiju tehniku prošlih sezona, dobro poznat ombré.

 

BRONDE NA MALENI COSTI


Mnoge zvijedze postale su sljedbenice tehnike Bronde (smeđa + blond). Svaki bronde je drugačiji s obzirom da se radi o multi-dimenzionalnoj boji kojoj krajnji rezultat može biti prilagođen. Ovaj look utjelovila je Malena Costa. Tradicionalno su ove dvije boje postojale u odvojenim grupama. Na jednoj strani žene koje vole duboke, sofisticirane smeđe tonove te žene koje vole blond, svjetlije boje. Ovog proljeća trend „bronde" znači da više ne morate birati između ove dvije opcije. Ključ leži u samom imenu: spoj smeđe i blond kojima se stvara učinak suncem okupane kose. Ovaj trend čak ide i dalje od boje za kosu budući da smanjuje kontrast između boje kose i kože čime se stvara potpuni sklad. Iz tog razloga ovaj efekt idealan je za topliju i tamniju put kojima se naglašava prirodna boja tena te za zrelije žene. S „bronde" plavuše mogu uživati u elegantnoj boji kojoj je dodana dubina, dok brinete postižu lakši i blaži look bez mijenjanja boje kose.

 

MOCHA BLONDE NA PIXIE GELDOF


Jesno je da je pixie postala frizura sezone i možemo ga vidjeti na brojnim zvijezdama koje njime obilježavaju evoluciju svog stila. Blond nijanse idu ruku pod ruku s pixie frizurom, a kako bi look bio trendi, nosite ga s mocha nijansama na korijenu kojima ćete postići dubinu i kontrast. Veliki broj zvijezda „kockale" su se kratkim frizurama i dobile. Ovog proljeća Pixie Geldof nosi It Look koji obilježava kratkokose žene kao prave trendseterice svoga vremena. Ovaj britanski model ne boji se riskirati u svom stilu i isticati se u masi. Zbog toga je Pixie idealan izbor za Mocha Blonde Pixie It Look.

 

photo: L'Oreal Professionnel

 

Objavljeno: 25.04.2014. u 16:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p