KOSA

Ova boja kose najveći je trend u New Yorku!

Millenial ružičasta

millenial pink kosa

Millenial ružičasta boja preuzela je sve aspekte društvenih mreža, a od mode i interijera stigla je i do beauty svijeta gdje se smjestila na kosama Newyorčanka koje su za ovom bojom naprosto poludjele.

Pinterest je prepun pastelnih boja kose, a od svih iskaču upravo dame iz New Yorka koje su se opredijelile za millenial ružičastu. Newyorčanke su prave trendseterice, a ovu nijansu na kosi vole jer je zaista posebna i hrabra te možemo reći kako svaku frizuru čini statementom. Kada pomislite na ružičastu kosu prva asocijacija vam sigurno nije minimalizam, ali ne znači svaka ružičasta, šokantnu nijansu. Uvijek možete tražiti frizera da vam napravi suptilnu i blagu boju koja će djelovati meko i lagano, bez oštrih prijelaza. Uvijek možete odabrati rose gold nijansu s primjesama plavih pramenova koji će ublažiti ružičastu boju.

Ako ste oduvijek potajno maštali o tome da imate ružičastu kosu, sada je pravo vrijeme da upravo njome ukrasite svoju kosu. Najbolje razdoblje za eksperimentiranje s neobičnim bojama za kosu je između proljeća i ljeta jer će boje tada najviše doći do izražaja na suncu, a opet ono nije toliko jako da će vam izblijediti boju. Još uvijek se predomišljate? Uzmite u obzir da se ovakve boje ispiru za tri do četiri tjedna pa promjena neće biti trajna ako je ne želite. Ako još uvijek mislite da je ova boja preupečatljiva i nenosiva, pogledajte kako je nose ove dame iz New Yorka i inspirirajte se njihovim lookovima. 

millenial pink kosa

millenial pink kosa
millenial pink kosa

millenial pink
T.K.
Foto: Pinterest

Objavljeno: 05.05.2017. u 11:03

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p