KOSA

Frizure koje ćemo obožavati ovog ljeta!

Ukrasi u kosi veliki su hit

chanel frizure
R
omantika, romantika, romantika... - tako u tri (ili u jednoj) riječi možemo sažeti frizure koje će biti hit ovog ljeta. Inspiraciju smo pronašli, a gdje drugdje nego na modnoj pisti. Frizure modela s Chanelove cruise kolekcije osvojile su nas zbog predivnih ukrasa u kosi i boho štiha.

Inspiraciju za novu cruise kolekciju kuće Chanel, koja je prikazana modnoj publici u pariškom Galerie Courbe 3. svibnja, Karl Lagerfeld je pronašao u kolijevci kulture, antičkoj Grčkoj pa su u skladu s tim bile napravljene i predivne frizure koje su nas osvojile. Frizure su nas oduševile zbog predivnih ukrasa u kosi - dugih vrpci, sjajnih kruna i zlatnih češljića i možemo reći kako su se ukrasi definitivno vratili u svijet kose. Jednostavne, a istovremeno beskrajno romantične s boho štihom, ove frizure sigurno će biti hit ovog ljeta jer su savršene za festivale, vjenčanja, piknike na otvorenom, druženja u dvorištu i zapravo mogu funkcionirati kao idealna frizura za sva ljetna događanja.

chanel frizure
chanel frizure
chanel frizure
Za izradu frizura bio je zadužen Sam McKnight koji je objasnio da je svakom modelu kosu podijelio na sredini i cijelu je teksturirao kako bi dobila volumen. Sve manekenke, osim onih s kraćom kosom, imale su zavezan jednostavni rep na vrhu glave od 1/3 kose i zatim je taj rep ispleten u nehajnu pletenicu. Uz pletenicu sve su imale i još neki ukras na kosi, a posebno su nas oduševile svilene vrpce duge preko stražnjice koje su lepršale dok su modeli hodali. Odmah se možemo zamisliti kako ovog ljeta koračamo uz more dok oko nas vijori romantična vrpca. Uz vrpce, kose modela krasile su i predivne krune, mali zlatni češljići s pticama, ali i zlatne kožne trake ispletene u pletenicu koje su posebno dočarale grčki duh. Svi ukrasi imali su bezbroj sitnih detalja, od sjajnih cirkona, preko bisera do sitnih zlatnih listića ručno obojenih.

chanel frizure
chanel frizure
chanel frizure
Ako želite ovog ljeta ukrasti neku od ovih frizura s Chanelove revije to može biti vrlo lako, samo je važno da zadržite jednostavnost. Najprije vam sama frizura mora biti vrlo opuštena i u boho stilu, kako bi izgledala kao da se oko nje niste puno trudili. Pletenice, lagane kovrče i puno volumena pri korijenu temelj su ovih frizura pa je odličan trik za postizanje takvog looka, češljanje finalne frizure samo prstima. Što se tiče ukrasa za kosu, zapamtite da je manje više jer ipak se ne nalazite na modnoj pisti pa birajte decentne primjerke koji će vašoj frizuri dati finalni touch, ali neće ukrasti svu pažnju. Sigurni smo kako ćemo ove frizure obožavati ovog ljeta jer su istovremeno vrlo jednostavne za izradu, ali i potpuno chic i nosive za sve prigode.

chanel frizure

chanel frizure
chanel frizure
T.K.
Foto: Chanel i Instagram

Objavljeno: 08.05.2017. u 12:56
Tagovi: Chanel, Kosa, Frizure, frizura

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p