KOSA

Ove 3 frizure vas postaruju! A to sigurno ne želite...

Izbjegnite ove greške i izgledajte mladoliko
hair 
Premda je starost prirodan i lijep dio života, nitko od nas ne želi prije vremena izgledati starije od svoje kronološke dobi. Međutim, ponekad nas pogrešan izbor make upa i frizure može postariti čitavo desetljeće. Donosimo vam pregled 3 najčešće pogreške koje lako možete pri sljedećem posjetu frizeru.

1. Pretjerano tapirana kosa
Kosu je poželjno natapirati kako bismo joj dodali više volumena, no ponekad se prilikom tapiranja lako zanesemo i završimo s napuhanom i nimalo atraktivnom frizurom. Od retro izgleda ovakva kosa vrlo brzo prelazi u staromodnu i dosadnu. Kako biste svojoj kosi dodali volumen, a opet zadržali moderan izgled, kosu je potrebno odići od vlasišta kako je sušite. Odmah nakon sušenja, kosu omotajte u velike viklere i pustite da se kosa posve ohladi u njima. Tako ćete postići lepršav i gladak look kakvog želite.
 
kosa
2. Ravna i tamna kosa
Kako starimo, gravitacija vizualno poteže naše lice prema dolje, a ako pritom imamo ravnu i tamnu kosu s razdjeljkom na sredini, ona nam neće nimalo laskati. Umjesto kompletno crne, birajte radije tamno smeđe nijanse, a razdjeljak pomaknite ipak malo na stranu. Ovo će vam dati mnogo moderniji izgled i osvježiti vam lice.
 
kosa
3. Prekrute kovrče
Kruta kosa koja se ne pomiče kako se krećemo izgleda vrlo neprirodno, beživotno i zastarjelo. Ako kovrčate kosu, koristite širu cijev figara koja će vašoj kosi dati izgled opuštenijih kovrča i nikako ne pretjerujte s korištenjem laka za kosu. Bit ćete iznenađeni kad vidite kakvu razliku ovo radi na vašoj kosi, ali i cjelokupnom izgledu lica koje će odjednom izgledati mlađe, svježije i otvorenije.
 
hair
J. S.
Foto: Getty Images, Pinterest
Objavljeno: 03.04.2015. u 10:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p