KOSA

Ovo su najnoviji trendovi u svijetu kose!

Hairstyle News 2017
kevin murphy
N
a ovogodišnjem međunarodnom frizerskom festivalu Hairstyle News 2017 održanom 25. i 26. ožujka poznati brend proizvoda za njegu i bojenje kose Kevin Murphy pod vodstvom Katice Topčić i Massima Morella predstavio je najnovije trendove u svijetu mode za kosu.

Hairstyle News, vodeća manifestacija ove vrste u regiji, svake je godine mjesto prezentacije frizerske kreativnosti i inspiracije i upravo tamo svi prisutni mogu doznati najnovije frizerske trendove, tehnike i proizvode. Kevin Murphy brend je iza kojeg stoji frizer koji spada među najuglednije i najtraženije frizere na svijetu s dugogodišnjom karijerom u svijetu mode, časopisa i filma.

kevin murphy
kevin murphy

Upravo Kevin Murphy uređuje kose slavnih klijenata poput Selme Blair, Heidi Klum, Cate Blanchett, Enrique Iglesiasa, Abby Lee, Kylie Minogue te Danni Minogue. Direktor je Melbourne Spring Fashion Weeka te direktor tima za kosu u kućama poput Chanela, Akira Isogawe, Martin Granta i drugih. Njegove radove možemo vidjeti na naslovnicama prestižnih modnih magazina poput Voguea, Harpers Bazzara, Sports Illustrateda, Marie Claire, GQ-a, Vanity Faira i mnogih drugih. 

kevin murphy
kevin murphy
Murphyjev tim edukatora precizno je istreniran za rad u backstageu mnogobrojnih Fashion Weekova diljem svijeta što se moglo vidjeti i na modelima koji su predstavljeni na ovogodišnjem Hairstyle Newsu. S obzirom na to da je Kevin Murphy poznat po modernom pristupu oblikovanju kose, upravo takvim frizurama pokazali su trendove koji će dominirati ove godine. Stiliziranjem kose pokušali su približiti uzbudljiv svijet editorijala, filma i modnih pista koji vam je možda do sada bio nedostižan, ali uz ove frizure možemo reći kako je sišao s piste na ulice. Ovu će godinu definitivno obilježiti frizure inspirirane visokom modom!

kevin murphy
kevin murphy
Što se tiče boja koje će ove godine biti u modi, Katica Topčić rekla nam je kako su u trendu zaista sve nijanse, ali moraju biti pastelne i nježne. Uz pastelne, izdvojila je i metalik i ledene boje kao hit sezone, a kao najpopularnije navela ružičastu i lila te pastelno narančastu.

"Na Hairstyle News festivalu poigrali smo se frizurama namijenjenim za modnu scenu i snimanja, ali svaka od njih, ako se prilagodi, nosiva je i kao svakodnevna frizura. Ove godine u trendu će biti samo lagano obrađena frizura, bez većih zahvata, a najviše će se nositi lagano prelomljena kosa s prirodnom teksturom. Na Festivalu smo najavili i veliki povratak svečanih frizura, posebice punđi, a vraća se i kraći bob, ali u malo drugačijem izdanju. Slomljeni, odnosno razbijeni bobovi bit će jako u trendu. Takvoj frizura tekstura je ispod kraća, a gore dulja pa izgleda jako trendi. Za izradu frizura najviše smo koristili Hair.Resort, Super.Cool, Shimmer.Shine i Session.Spray proizvode Kevin Murphya", objasnila je Katica.Kosa: Katica Topčić, Massimo Morello & Kevin.Murphy Croatia team
Haljine: LeiLou by Alex Dojčinović
Cipele: Högl
Styling: Barbara Repe
Make up: Ivana Bilandžija, Mirta Pejić, Ivana Kovačević
Foto: Zvonimir Ferina
Objavljeno: 30.03.2017. u 11:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p