KOSA

Ovu frizuru će poželjeti isprobati sve trendseterice

Upoznajte shag frizuru
shag 
Svijet je donedavno tresla groznica dugog boba, tzv. loba, a ako je vjerovati najavama svjetski poznatih frizera, situacija na polju it frizura i stylinga kose se polako, ali sigurno mijenja.

U čiju korist? U korist shaga! Niste čuli za ovu frizuru? Vjerojatno jeste jer se ne radi o novoj tehnici šišanja ili stiliziranja kose, već o klasičnoj frizuri pomalo retro stila koja danas jednostavno ima modernizirani look. Slojevito šišana i protanjenih vrhova koji završavaju u chic repićima, ova frizura idealna je za gotovo sve teksture i duljine kose, kao i debljine vlasi, a odabir dobrog frizera osigurat će da je vaš novi shag dobro izrađen.
 
shag
Dobra vijest je sljedeća: ukoliko ste popustili pred superpopularnim trendom i svoju dugu kosu ošišali početkom godine na lob dužinu, ona je sada idealna za izradu savršene shag frizure. Temelj dobrog, modernog shaga su svakako slojevi i guste šiške između kojih tek diskretno proviruje komadić čela, a dužina slojeva, kao i samog shaga općenito, može se prilagoditi vašem obliku lica i osobnim preferencijama. Nema više dosadnog feniranja i ravnanja kose na iglu: valovita tekstura koja djeluje čak pomalo neuredno, savršena je za stvaranje idealnog shaga i najavljuje zanimljivu tranziciju iz razigranih ljetnih valova prema ozbiljnijoj jeseni.
 
shag
J.S.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 12.08.2015. u 11:40

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p