KOSA

Ovu frizuru morate isprobati

Hair tapestry novi trend

Hair Tapestry 
Boho je jedan od vodećih jesenskih trendova! Nosili smo ga na festivale i tijekom cijelog ljeta, no ovaj stil se ne predaje tako olako ni u novoj sezoni. Upravo u taj stil se uklapa i nova trendi frizura!

Hair tapestry je najnoviji trend koji je posljednjih tjedana zahvatio društvene mreže. Ovu neobičnu frizuru vidjeli smo na brojnim glazbenim festivalima, no nastavila se nositi i tijekom ljeta. Usporedno sa sve većom popularnosti boho stila, hair tapestry trend se nametnuo kao nešto što ove jeseni svakako trebate isprobati.

Hair Tapestry
Mali tepih koji krasi vašu kosi doslovno je upleten raznobojnim koncima u pramenove kose, a pojavio se tijekom 90-tih godina prošlog stoljeća. Ovu frizuru je ponovno na scenu vratio Bleach London, trendi britanski salon u koji odlazi Georgia May Jagger, Sienna Miller i Lily Allen, i to za vrijeme prošlogodišnje festivalske sezone. No, kako to često biva, trendu je trebalo neko vrijeme te je tek zaživio ovog ljeta.

Hair Tapestry
Ovu frizuru nije jednostavno za napraviti jer su vam potrebne spretne ruke i strpljenje. Ipak je riječ o malom umjetničkom djelu. Kako biste dobili potreban uzorak, dio kose, koji želite da izgleda poput trendi tepiha, stavite na krug uz pomoć kojeg fiksirate taj dio kose. Kako točno isplesti kosu, pogledajte detaljno u nastavku.
No, ako nemate nekoga tko je voljan za vas učiti tehniku hair tapestry, rješenje potražite u ekstenzijama. Uz pomoć njih sami možete isplesti željeni pramen i samo ga dodati kosi kada želite nositi ovu frizuru. U nastavku provjerite kako sami možete napraviti hair tapestry
M.D.
Foto: Instagram
Objavljeno: 27.08.2015. u 12:53
Tagovi: Frizure, frizura, boho

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p