KOSA

Odlični organski proizvodi za kosu koji su osvojili svijet

Oway - vrt u boci

oway
O
way profesionalni organski proizvodi za njegu i tretman kose konačno je stigao u Hrvatsku.

Ova poznata talijanska tvornica zdravlja u kratkom se roku pretvorila u ključnog ambasadora zdravog, ekološki prihvatljivog načina života. Osim što su proizvodi Owaya organski i njihova ambalaža je ekološki prihvatljiva, tube su aluminijske, a boce su staklene i boje jantara, kakve se koriste u farmaciji jer osiguravaju trajnost proizvoda i mogu se beskonačno reciklirati.

oway
oway
Malo koji proizvođač može se podičiti cijelom paletom proizvoda za profesionalne frizere, ali i masovno tržište. Upravo se talijanski Oway ističe od drugih proizvođača svojom kompletiranom ponudom. Bez obzira tražite li šampon, pjenu, sprej, kremu, masku ili pak boju za kosu, sve ćete naći na policama Owaya. Brend je u svijetu prepoznatljiv po kvaliteti proizvoda, ali i odnosom s kupcima prema kojima tvrtka njeguje personalizirani pristup.

oway
oway
Stručnjaci u Owayu osmislili su formule koje običan tretman kod frizera pretvara wellness i spa iskustvo koje relaksira duh i tijelo. Riječ je o brendu koji je uspio stvoriti nešto što konkurencija nije, postali su brend s ljudskim licem koji nudi prirodan i zdrav životni stil baziran na ekološki prihvatljivim formulama razvijenima na biodinamičkoj farmi u okolici Bologne.

Istančana mješavina eteričnih ulja, hidrolata, maslaca i ostalih prirodnih i egzotičnih sastojaka učinila je Oway jedinstvenim i prepoznatljivim brendom. Već prvo iskustvo s Oway organskim proizvodima nadilazi puku konzumaciju proizvoda i pretvara se u nezaboravno wellness iskustvo kojem ćete se vraćati. Jedinstvena luksuzna usluga i osjetilni rituali koji okupiraju sva osjetila, povest će vas u novi svijet organskog načina života.

oway
oway
Etički proizvedeni sastojci u proizvodima Owaya potječu većinom iz kontrolirane biodinamičke farme, a sastojci poput datulja iz afričke države Burkina Faso gdje se cijelo jedno selo uključilo u branje datulja i njihovu pripremu za Oway.

Oway tretmane zatražite u boljim frizerskim salonima a proizvode pronađite u Topstilu.

Foto: PR
Objavljeno: 20.12.2016. u 10:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p