KOSA

Petra Dugandžić savršeno nosi boho valove

Katica Topčić vas uči kako postići frizuru sezone

Ako želite nositi savršen boho stil koji je jako moderan ove tople sezone, treba vam pravi alat pomoću kojeg ćete lako same postići obožavane boho valove. Glavnu funkciju u ovoj frizuri imaju Wave.Clips (kopče za valovite frizure) i naravno Hair.Resort.Spray koji će dobro fiksirati valove. Petra Dugandžić ovog se proljeća ne odvaja od ove frizure koju najčešće ukrašava decentnom metalnom trakicom.

Prije svega je izuzetno važno oprati kosu adekvatnim šamponom (Luxury.Wash) i nahraniti hranjivim rinsom (Luxury.Rins) kako se ne bi nepotrebno elektrizirala i kako bismo stvorili podatnu kosu za savršeno oblikovanje. Na kosu bogato (dok je još mokra) nanesite Hair.Resort.Spray na bazi morske soli, meda, agruma i mandarine, osušite kosu, podijelite u četiri sekcije i postavite Wave.Clips tako da pazite da je svaka kopča u istoj visini sa lijeve i desne strane.

Fenom dodatno kroz Wave.Clips lagano propušite toplim zrakom, ostavite da se ohladi, skinite kopče, protresite kosu i uživajte u romantičnim boho valovima. 

Kosu možete nositi raspuštenu i ukrašenu popularnim trakicama za kosu poput Petre Dugandžić ili se odlučite za moderan rep koji izgleda sjajno uz ove valove. Treća opcija je lažni bob koji će vas pretvoriti u pravu retro princezu.

HAIR.RESORT. SPRAY, LUXURY.RINSE, LUXURY.WASH, WAVE.CLIPS

 

Photo: Jure Perišić

Model: Petra Dugandžić

Make up: Ivana Bilandžija za Illamasqua Hrvatska

Kosa: Katica topčić za Kevin.Murphy tim

FACEBOOK: www.facebook.com/Kevin.MurphyCroatia

 

Objavljeno: 18.04.2014. u 13:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p