KOSA

Pletenice umjesto trakice za kosu

Heidi je odrasla!

Da, Heidi je odrasla i pretvorila se u chic damu. Tako bi mogla glasiti definicija ovosezonskog trenda s crvenog tepiha- pletenica koje zamjenjuju trakicu za kosu. Nakon što smo nekoliko sezona uživali u šljokicama, perju i lancima, došlo je vrijeme da naučimo plesti sasvim tanke pletenice koje mogu podići svaku frizuru.

Diane Kruger svoju nosi sasvim ležerno upletenu u razbarušenu punđu, dok Kim Kardashian svoje nosi na izravnanu kosu. Želite li se ugledati na Kim, bolje vam je da budete vješti u pletenju izuzetno tankih pletenica od  nekoliko vlasi ili da jednostavno nabavite trakicu od umjetne kose s nekoliko pletenica.

Christina Aguilera je na premijeri filma Burlesque nosila debele pletenice s ružičastim pramenovima omotane oko glave. Za nju su vam potrebni ili umeci ili jako duga kosa i mnogo hrabrosti.

Jessica Alba je u zadnjih mjesec dana čak dva puta nosila tanke pletenice: na jednoj humanitarnoj večeri i na crvenom tepihu BAFTA nagrada.

Na dodjeli BAFTA nagrada horizontalne pletenice su nadogradile klasičnu punđu i dale joj dozu ležernosti, dok ej na humanitarnoj večeri za žrtve potresa na Haitiju nosila razdjeljak na  sredini i dvije pletenice spletene tako da odmiču prednje pramenove s lica.

Borina Kopčić

foto: Bellasugar, Zimbio

Objavljeno: 23.02.2011. u 14:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p