KOSA

Povratak zaboravljenih

Proljetni asesoari za kosu

S trendom sedamdesetih vraćaju nam se i neki davno zaboravljeni asesoari za kosu. Kada ste zadnji put stavili kopču ili gumicu s nekim detaljem? Vrlo vjerojatno dok ste bili barem desetak godina mlađi, a sada se upravo takvi asesoari vraćaju!

Kopče

Sjećate li se ovih metalnih kopči s plastičnim detaljima koje smo svi nosili kao klinci? Sada su ponovno „in" a najviše volimo jednostavne plastične detalje žarkih boja za dan, dok navečer možete staviti i neku veću kopču sa svjetlucavim detaljima. Ljubiteljice minimalizma oduševit će obične metalne kopče koje izgledaju jako efektno na ravnoj kosi.

Češljići


Češljići su zadnjih godina živjeli samo u kutijama naših baka, ali ove sezone pazite da ne naljutite baku dok joj budete krali taj novi hit asesoar. Ove sezone s njima ukrašavamo punđe ili jednostavno odmičemo kosu s lica.

Ukrasne gumice


Procedura stavljanja obične gumice za kosu i omatanja iste pramenom kose neće otići u povijest, ali ponekad bi je mogli zamijeniti zgodnim gumicama s već pričvršćenim detaljima. To može biti cvijet, zvijezda ili marama omotana oko gumice koju možete svezati u chic mašnu.

Svjetlucavi detalji


Nakon perja, trakica s lancem i ostalih detalja prikladnih za dnevne situacije vraća se blještavilo! Štras u svim izvedbama, na kopčama, gumicama, ukosnicama ili trakicama ponovno je in, a ako vam se čini da previše bliještite, bez brige, to vam je i cilj.

B.K.

foto: Refinery29

Objavljeno: 30.03.2011. u 19:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p