KOSA

Poznate glumice mijenjaju frizure

Kako sada izgledaju Jessica Alba, Liv Tyler i Jessica Szohr?

Razmišljate li o novoj frizuri s kojom ćete krenuti u novu godinu? Niste jedine, upravo to učinile su i glumice Jessica Alba i Liv Tyler te njihova Gossip Girl kolegica Jessica Szohr, koja je prva prošlog utorka pokazala promjenu. Svoju grivu sačinjenu od crnih ekstenzija zamijenila je sleek lobom (engl. skraćenica od long bob- dugi bob), koji je mnogo bolje stoji, a i kosa joj izgleda njegovanije.

Zatim je jedna od najpoznatijih crnki Hollywooda, Liv Tyler pokazala novu boju- crvenu. Britney je opet s plave prešla na crnu boju, ali za razliku od Liv nije vrijedna spomena. Liv je još jednom dokazala kako joj stoji gotovo svaka frizura od crne duge ravne kose sa šiškama, preko smeđeg boba do najnovije crvene grive.

       

Jessica Alba je učinila možda najveću promjenu od svih. Lijepa brineta odlučila je potamniti kosu za nekoliko nijansi i skratiti je u lob kojeg za razliku od imenjakinje Szohr nosi lagano valovitog. Alba je očito bolje pogodila trend jer frizer Paul Edmonds tvrdi „Iduće sezone sve će se vrtjeti oko pokreta i valova, koje je jednostavno postići s kosom do ramena." S njim se slaže frizer Charles Worthington „U našim salonima žene sve više žele taj strukturirani izgled koji jamči sofisticiranost bez mnogo uloženog truda i novca."

 

Borina Kopčić

Objavljeno: 11.01.2010. u 18:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p