KOSA

Poznate Hrvatice isprobale nove trendove u kosi

Schwarzkopf Professional predstavio Essential Looks Modern Times kolekciju

Poznati svjetski brand Schwarzkopf Professional u nedjelju je predstavio najnovije trendove u kosi. U sklopu programa predstavljena je ESSENTIAL LOOKS Modern Times Kolekcija podijeljena u četiri različita stila čiji su kreatori nadahnuće potražili na modnim tjednima Londona, Pariza, Milana i New Yorka.

Elegant Simplicity, Love Story, Minimal Modernist i Road Warriors prikazani su kroz kreativnu edukaciju Kristijana Peteka, člana Internacionalnog SKP @work tima, te članovi Hrvatskog Schwarzkopf Professional @work tima: Martina Mašić, Daliborka Franić, Ivica Putar, Ivana Oletić i Nedeljko Stipić.

Mnogobrojni posjetitelji uživali su u radu stilista koji su prezentirali obilje prekrasnih, nosivih frizura na poznatim modelima Anđi Marić, Aleksandri Grdić, Nives Čanović, Jeleni Orešković, Meri Benčić koje se zasjale u punom sjaju. Cjelokupni program bio je obogaćen OSIS Cup natjecanjem frizera održanom prvi put ove godine, gdje su odabrani finalisti prikazali svoj rad na sceni. Publika je odabrala pobjednika koji je bogato nagrađen kao i ostali sudionici. 

.

Na samom događanju predstavljena je i nova BLONDME linija njege, boje i stylinga, koja pruža vrhunsku kvalitetu namijenjenu svima s plavom kosom.

 

U galeriji pogledajte kako su poznate Hrvatice izgledale nakon Schwarzkopf make-overa.

Objavljeno: 26.10.2010. u 11:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p