KOSA

Prirodan make up i frizure obilježili reviju Roberta Severa

Predivne krune krasile su frizure modela

robert sever

Na drugom danu BIPA FASHION.HR-a dizajner Robert Sever pod pokroviteljstvom Samsunga predstavio je svoju novu kolekciju. Komadima prevladavaju zagasite boje i uzorci, a upotpunio ih je prirodan make up i jednostavne frizure. Poseban touch dale su predivne Robert Sever krune koje su podigle sve lookove.

Kako je kolekcija izuzetno nosiva i frizure i make up bili su takvi. Ove sezone službeni make up sponzor BIPA FASHION.HR-a je Maybelline New York – idealan partner zbog inovativnog, kreativnog i pristupačnog izričaja, dok je za make up manekenki zadužen vodeći make up artist Saša Joković. Za frizure manekenki na pisti zadužen je službeni sponzor Kevin Murphy na čelu s kreativnom direktoricom Katicom Topčić.

robert sever

"Make up je bio vrlo lagan i prirodan s istaknutim jagodicama uz pomoć highlightera kojeg smo nanijeli i na sredinu nosa. Na obraze smo stavili malo kremastog ružičastog rumenila, a na pregibu kapka napravili smo laganu sjenu. Obrve su prirodne pa smo ih samo počešljali. Cijeli look smo zaokružili laganim roskastim ružem, nijansu tamnijim od prirodne boje usana. Ovaj look mogli bismo nazvati nude beautiful glow", rekao nam je Saša.

robert sever

robert sever

A da sve ne ostane samo na predivnom prirodnom make up looku, pobrinula se Katica Topčić koja nam je rekla kako su frizure napravljene tako da djeluju prirodno kako bi do izražaja mogle doći prekrasne i bogate unikatne krune ukrašene brojnim detaljima i sjajnim perlama i naušnice koje su manekenke nosile na jednom uhu.

robert sever

robert sever

"Za reviju Roberta Severa napravili smo različite frizure, a sve su prirodnog valovitog izgleda. Ideja je bila da djevojke izgledaju kao da su same kod kuće napravile frizure za reviju. Koristili smo proizvode kao što su Kevin Murphy Anti.Gravity i Staying.Alive da damo lijepu teksturu kosi i dignemo je od korijena. Zapravo smo poštovali prirodne reljefe modela i tako radili frizure", objasnila nam je Katica 

Dodala je kako je inspiracija za frizure bio kraj 80-ih i početak 90-ih godina pa je tako jedna strana kose bila nadignuta kako bi se vidjela predivna unikatna naušnica koja se nalazila samo u jednom uhu. Zaista smo imali dojam kao da smo se vratili na početak 90-ih kada su naše mame bile mlade i imale divne valovite frizure.

robert sever

robert sever

Tanja Konjevod
Foto: Jure Perišić

Objavljeno: 12.10.2016. u 12:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p