KOSA

Proizvod zbog kojeg Kate Middleton ima savršenu frizuru

Ova četka može se kupiti i u Hrvatskoj

kate middleton

Sjajna, voluminozna, lepršava i uvijek besprijekorna frizura Kate Middleton u Velikoj se Britaniji gotovo smatra nacionalnim blagom, a sada je napokon otkrivena tajna zbog koje vojvotkinja od Cambridgea ima tako divnu kosu.

Katein frizer Richard Ward otkrio je da je za njenu frizuru zaslužna ni manje ni više nego jedna četka za kosu. Radi se o megapopularnoj četki Tangle Angel. Frizer kaže da nakon pranja Kateine kose, koristi navedenu četku kako bi zagladio pramenove i sitne dlačice, a zatim podiže svaki pramen od korijena i lagano ga natapira ovom četkom. Tako dobije volumen, ali i savršenu zaglađenost. Tangle Angel četku možete kupiti u boljim frizerskim salonima po cijeni od oko 150 kuna.

tangle angel

Iako kaže da je Tangle Angel četka ključna za Kateinu predivnu kosu, kaže kako je jako važno i feniranje koje se mora raditi s dobrim sušilom za kosu kako se kosa ne bi uništila. Frizer je također upozorio da se mora paziti na količinu proizvoda za oblikovanje koja se koristi i da je u ovom slučaju manje uvijek više. Ward na Kateinoj kosi koristi eliksir arganova ulja i kaže kako je on najbolji jer je nešto između seruma i ulja, a daje predivan sjaj i njegu kosi. Ako želite kosu poput Kate Middleton, stavite malo arganovog eliksira na dlanove i prebacite kosu unatrag i tako nanesite proizvod. Za dodatan volumen kao što ima vojvotkinja od Cambridgea, na korijen kose nanesite malo spreja za volumen koji će podići kosu pri tjemenu.

kate middleton
 
T.K.
Foto: PR i arhiva Fashion.hr
Objavljeno: 05.07.2016. u 09:57

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p