KOSA

Proljetni trend u kosi: hippie pletenice

Ovog proljeća volimo divlju kosu
hair 
Sezona je festivala diljem svijeta, a mi svakodnevno otkrivamo u sebi modernu Pocahontas. U trendu su sitne pletenice koje nasumično raspoređene pronalazimo u raspuštenoj valovitoj, divljoj kosi.

Proljeće nas čini slobodnijima, opuštenijima, i s prvim toplim proljetnim danim svake godine poželimo svojoj kosi dodati boho elemente. Pletenice su savršeni način da svakom outfitu dodamo tu notu razigranosti i nonšalantnosti. Na nedavnim revijama Temperleyja, Vere Wang i Jeremyja Scotta za proljeće 2015. na modelima su uočene upravo sitne pletenice koje su kosi osušenoj na zraku dale hipijevsku notu.
 
hair  
Ovakav stil nije samo izrazito popularan i rado nošen od strane svih trendseterica, on je i izrazito jednostavan za izvesti na kosi. Gotovo da i nema djevojke koja ne zna na kosi napraviti jednostavnu pletenicu od tri pramenčića, a ukrasite li je i slatkim pernatim umetkom, spremne ste za svaki festival ovog ljeta!
 
hair
Za look kao s modne piste, kosu prirodno osušite bez oblikovanja, a zatim je pošpricajte slanim sprejem, zgužvajte prstima i u kosi ispletite nekoliko nasumičnih tankih pletenica. U nekoliko minuta, vaša je savršena boho frizura spremna!
 
hair
J. S.
Foto: Pinterest, Getty Images
Objavljeno: 16.05.2015. u 12:14
Tagovi: Kosa, pletenice, boho

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p