KOSA

Proljetni trendovi u kosi

Volumen i jaki kontrasti za toplu sezonu

U moru trendova koji se miješaju teško je izdvojiti samo nekoliko glavnih smjernica za sezonu proljeće/ljeto. Kao što smo imali prilike vidjeti na primjeru brojnih slavnih dama, iznimno je popularan stil šezdesetih; voluminozne punđe uvezane maramama ili ukrasnim trakama, niske razbarušene neuredne punđe, niski ležerni rep i neuredne pletenice.

Trend nije isključivo rezeviran za dugokose dame, popularne su i poluduge kao i kratke frizure samo s jednim imperativom: zdrav i blistav izgled.

Kosa u svakoj dužini treba izgledati romantično, valovito i pomalo neuredno ali sa stilom. Ako ste se zasitili obične boje pokušajte eksperimentirati s dramatičnim kontrastima roze, ljubičaste,narančaste, žute, zelene te metalik tonovima.

Trend je predstaviti sjajan kontrast što će zasigurno oduševiti ljubitelje alternativnih frizura koji su skloni kombinirati jake kontraste. Krede za kosu koje se u ovom slučaju koriste lako se ispiru te već kod sljedećeg pranja možete promijeniti svoju funky nijansu.

Stilski nije potrebno komplicirati stvari. Uz pomoć kvalitetnih proizvoda nije teško napraviti maštovitu, dramatičnu ili futurističku frizuru. Mi u Kevin Murphyju osmišljavamo kako kreirati baš takvu  frizuru uz pomoć proizvoda za volumen vrhova Full.again ili Hair.Resort na bazi morske soli. S ovim proizvodima lako je oblikovati i tanku kosu koja se ne da ukrotiti i od nje napraviti poželjnu frizuru koja će vas pratiti u svim aktivnostima.

 

Katica Topčić

Facebook: Kevin.Murphy

Objavljeno: 27.03.2013. u 12:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p