KOSA

Seksi kosa na plaži za 60 sekundi

5 brzih seksi frizura

Nemate vremena ni volje za savršen sleek look ili za uvijanje kose u out of bed frizuru? Uostalom, tko ide takav na plažu? Najseksi frizure su upravo one koje ne traže mnogo vremena, a dobra stvar je što ih možete nositi na plaži i izvan nje! Mi ih znamo čak pet, a za svaku će vam biti potrebna točno jedna minuta.

Punđa u stilu balerine

Možete je nositi lagano čupavu ili savršeno urednu. Malo natapirajte tjeme, zaližite površinski sloj kose i skupite u rep u visini u kojoj želite napraviti punđu. Rep omotajte oko svoje osi i učvrstite ukosnicama.

Niski rep

Spašava kosu kada još nije suha do kraja. Labavo je pokupite na zatiljku i učvrstite gumicom. Eventualno omotajte rep  pramenom kose da sakrijete gumicu.

Poludignuta kosa

Najlakše ćete je napraviti pomoću obične kopče za kosu koju morate imati u torbi za plažu. Samo pokupite pramenove sa strane glave i učvrstite.

Zalizana

Ako je Bo Derek u Bondu izlazila iz vode s afro pletenicama, vi nemojte učini isto, nego češljem sa širokim zupcima zaližite kosu.

Pletenica

Odlična je ako imate ravnu kosu, a navečer želite valove. Preporučamo da pletenicu ispletete nakon zadnjeg kupanja, kad dobro isperete kosu jer bi sol mogla isušiti kosu i nagristi vlasište.

Borina Kopčić

foto: glamour.com

Objavljeno: 02.08.2010. u 20:40
Tagovi: Kosa, Frizure

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p