KOSA

Sementa Rajhard prvi puta promijenila boju kose!

Sementi odlično pristaju svijetli pramenovi

sementa rajhard

Glumica i pjevačica Sementa Rajhard po prvi je puta u životu obojila kosu. Svoju tamno smeđu kosu posvijetlila je tehnikom balayage i tako postigla prirodan izgled. Sementi nova boja odlično pristaje, a doznajte kako ju je postigla i koje su sve proizvode koristili u Dessange salonu.

 
Tehnika balayage sun jedinstvena je tehnika posvjetljivanja po određenoj recepturi kolorista iz Dessange salona koji jedini u Hrvatskoj radi tehnikom posvjetljivanja kose na otvorenom bez dodatnog zatvaranja i zagrijavanja pramenova. Da bi dobili što prirodnije posvijetljen izgled kose koristili su Loreal Blond Studio Platinium.
 
sementa rajhard
  sementa rajhard
 
S obzirom na to da Sementa ima prirodnu, nikada koloriranu kosu odlučili su posvijetliti vrhove kose sa naglaskom posvjetljivanja uz lice, odnosno, konturirali su kosu tehnikom balayage. Nakon izrade pramenova, za njegu kose korišteni su proizvode iz linije Phytodess koji će svojim prirodnim svojstvima kosu zaštiti i dodatno osnažiti. Za styling su koristili Phytodess dnevnu kremu i Gold Shea Day Cream, a cijelu frizuru su učvrstili Code lakom za kosu.
 
sementa rajhard
 
Foto: PR
Objavljeno: 09.06.2016. u 14:42

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p