KOSA

Sexture kosa - ljetna hit frizura

Opuštena frizura idealna za ljeto

sexture frizura

Nije vijest da postoji povezanost između dobre frizure i vašeg seksualnog života, ali za sexture frizuru ne treba vam frajer, možete je postići i sami. Ova frizura idealna je za ljeto jer je opuštena i svakome će stajati. 

Naziv za sexture frizuru smislila je frizerka Kat Zemtsova i objasnila kako je ovo prava ljetna frizura jer je glavni sastojak za izradu ove frizure znoj koji je ljeti neizbježan, a jasno vam je po imenu kako nastaje. Bez obzira na to kakav tip kose imate, moći ćete postići ovu nesavršenu frizuru koja djeluje sexy, neuredno i živo te zapravo spada u tip bed hair day frizura. U osnovi je ova frizura potpuna suprotnost savršenim valovima i kovrčama. 

texture

Ovu frizuru možete napraviti na dva načina, tako da nastane prirodno ili da koristite uređaje za kovrčanje. Na čistu, mokru kosu nanesite slani sprej i nehajno raskuštrajte svoju kosu te je ostavite da se osuši na zraku.  Ako vam je kosa oprana prije nekoliko dana, ovakav look postići ćete tako da na vrhove našpricate lak za kosu suhe teksture i oblikujete ih da izgledaju nehajno.

sexture

Ako više volite vruće alate za kovrčanje, ključno je uzeti što deblji figaro i napraviti neujednačene kovrče. Najbolje bi bilo nakovrčati kosu s nekoliko veličina figara i nakon toga prstima dobro sve kovrče raščešljati i nasprejati lakom za kosu suhe teksture. Krajnji rezultat je voluminozna kosa puna teksture i nehajnih kovrči. Jako nam se sviđa ovakva frizura jer smo je ovog ljeta nekoliko puta slučajno postigli i mislili da je zaista bed hair day, a nismo ni znali da smo imali hit frizuru ljeta!

sexture
 
T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 01.08.2016. u 11:10

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p