KOSA

Spriječite elektricitet u kosi pravilnom njegom

Donosimo savjete frizerske stilistice Anite Mioč (Kuća četki)
Anita Mioč   
Kod naglih promjena temperatura tijekom zimskog perioda suh i vlažan zrak jedan je od velikih indikatora stvaranja statičkog elektriciteta u kosi koji naravno ne želimo jer može pokvariti i najbolju frizuru. Suha kosa je podložnije elektricitetu.
 
Kako bismo to izbjegli preporučujem meni omiljene proizvode:
 
Kevin Murphy
• „Young again wash“
• „Young again rinse“
• „Young again masque“
• „Young again treatment oil“
 
Kevin.Murphy   
Kevin.Murphy Young.Again.Wash, Kevin.Murphy Young.Again.Rinse, Kevin.Murphy Young.Again.Masque, Kevin.Murphy Young.Again Treatment Oil
 
Govorimo o liniji koja se sastoji od šampona, regeneratora, maske i tretman ulja sa 20 esencijalnih aminokiselina, koji kosu vlaže, hrane, omekšavaju te vraćaju mladenački sjaj. Na taj način spriječavamo elektricitet.

Kevin Murphy „Young again“ linija je specifična jer spada u proizvode za kosu s „anti-age“ učinkom zbog ekstrakta iz cvijetova lotosa i orhideje. Proizvode mogu koristiti sve generacije, a vrlo je bitno da prilikom upotrebe proizvoda kosu peremo mlakom vodom.
 
Nakon šamponiranja nanosimo „Young again masque“ koju umasiramo te ostavimo da djeluje 5-10 minuta, pritom isperemo. Zatim nanosimo „Young again rinse“ (regenerator) koji umasiramo i isperemo, dok kod jako suhih kosa ne ispiremo do kraja.
 
„Young again treatment oil“ je proizvod koji nam daje trenutni učinak, bilo da se koristi na mokroj ili suhoj kosi. Ono što je najbitnije je da se ne pretjera sa količiom i prije nanošenja dobro razradi i zagrije među dlanovima.
 
 
Anita Mioč (frizerski salon Kuća Četki)
Objavljeno: 10.12.2014. u 17:00
Tagovi: kevin murphy

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p