KOSA

Što nas čeka na frizerskom festivalu Hairstyle News?

Međunarodni frizerski festival Hairstyle News 2017
hairstyle news 2017
M
eđunarodni frizerski festival Hairstyle News 2017, najveće je stručno edukativno frizersko događanje u ovom dijelu Europe. Pod generalnim pokroviteljstvom Schwarzkopf Professionala, jedna od vodećih manifestacija ove vrste u regiji, i ove će godine svim zaljubljenicima u najveće estetske standarde predstaviti najnovije trendove iz svijeta oblikovanja i njege kose.

Uz najveći broj stručnih seminara i timove koji će svoja stručna dostignuća prezentirati na glavnom stageu kroz atraktivne nastupe, festival je posvećen razvoju frizerske struke i jačanju uspješne frizerske zajednice. Kao idealno mjesto za prezentaciju frizerske kreativnosti, jačanje strasti i razmjenu znanja među frizerima, Hairstyle News je dvodnevno druženje na kojem će frizeri iz regije imati mogućnost stručne i poslovne edukacije.

hairstyle news festival
hairstyle news festival
Na festivalu će se premijerno prikazati inovacije iz svijeta frizerskih trendova i tehnika, vrhunskih profesionalnih proizvoda te opreme za frizerske salone. Brojni frizerski timovi svim posjetiteljima predstavit će najnovije kolekcije na četiri festivalske pozornice, a timovi Bundy Bundy, Schwarzkopf Professional, Kevin.Murphy, ZGAT Academy, Mič Styling Academy i mnogi drugi najbolje su jamstvo za najbolje ovosezonske stilske igre.

hairstyle news festival
Prošlogodišnji festival Hairstyle News okupio je 1700 frizerskih stručnjaka, 450 sudionika, 75 edukatora i 200 frizerskih modela, a za detaljan raspored nadolazećeg frizerskog festivala kliknite ovdje.

Foto: PR
Objavljeno: 16.03.2017. u 10:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p