KOSA

Uključite se i vi u Label.me!

Od frizera za frizere
label.m topstil
L
abel.m je brend koji utjelovljuje sve ono što londonsku modnu školu čini jedinstvenom i posebnom u svijetu beauty industrije. Poznati britanski modni stil koji inspiraciju pronalazi u suvremenoj glazbi i urbanom načinu života ne bi bio toliko prepoznatljiv da nema ovog trendseterskog brenda za njegu kose.

Suradnja Label.m s poznatim dizajnerima svake sezone oduševi vjerne pratitelje a ove godine udružili su snage s poznatim dizajnerom Henry Hollandom i lansirali novu liniju s printom raketa i futurističkim dizajnom 1970-ih. Kad se Label.m udruži s dizajnerima, najviše profitiraju fanovi! Ekskluzivan zastupnik za Hrvatsku Topstil ovih dana poklanja jedan kišobran s popularnim printom za kupnju tri proizvoda Label.m. Broj kišobrana je ograničen stoga požurite!

label.m topstil
Osim toga, hrvatskim korisnicima otvoren je i Label.me izbor za najbolji stil kojeg organizira središnjica u Londonu. Jedino što trebate jest prijaviti se na internetskoj stranici label.me, ostaviti svoju genijalnu sliku i napisati koji vam je proizvod najdraži. Nagrade se dijele svaki mjesec i to onima koji skupe najviše lajkova i onima koje odabere stručan žiri. Pobjednici dobivaju poklon pakete, a ultimativnog pobjednika na kraju sezone čeka spektakularno iznenađenje.

label.m topstil
label.m topstil
Label.m ne treba posebno predstavljati. Ono što je Label.m ponudio frizerima bilo je novo i inovativno, cijeli koncept branda bazira se na bogatom frizerskom iskustvu i stvaranju proizvoda od frizera za frizere. U posljednjih 11 godina, koliko postoji, Label.m postao je omiljen izbor na modnim revijama, posebno mjesto ima na London Fashion Weeku, u Hrvatskoj je nezamjenjiv na revijama i televizijskim snimanjima.

label.m topstil
label.m topstil
Label.m proizvodi namijenjeni su prvenstveno profesionalnim frizerima koji žele impresionirati klijente i ostati konkurentni. Osim profesionalaca, Label.m prepoznali su i 'obični' korisnici, većinom žene koje nemaju vremena sjediti u salonu već žele profesionalnu frizuru, brzo i odmah.

label.m topstil
Ekskluzivni zastupnici za Label.m u Hrvatskoj je tvrtka Topstil na Laništu 1h u Zagrebu. Više informacija potražite na www.topstil.com.hr

Foto: PR
Objavljeno: 21.11.2016. u 11:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p