KOSA

Sve frizure Carey Mulligan

Slatkica koju obožavamo!

Teško je ne voljeti Carey Mulligan kad je tako slatka i uvijek dobro odjevena. Carey je u kratko vrijeme osvojila filmsku i modnu publiku i kritiku i nekako nam se čini da hoda stepenicama kojima je Natalie Portman hodala- stepenicama chica, sofisticiranosti i inteligencije, umjesto da provocira glupim izjavama i obnaženim grudima.

 

2007.

Još 2007. Carey je bila relativno nepoznata kazališna glumica londonskog Royal Court kazališta duge prirodno svijetle kose za koju nitko nije mislio kako ima zvjezdanog potencijala. Njene opuštene punđice i minimalna količina make upa uvijek su djelovali svježe i nježno.

 

2008. i 2009.

Već iduće godine Carey se polako nameće filmskoj publici kao nova zvijezda na koju itekako treba obratiti pažnju. Preokret u karijeri obilježila je i promjenom frizure- blond pixie je frizura po kojoj je i danas znamo. Već iduće godine kosu je obojala u smeđe zbog uloge, ali i pokupila nagradu BAFTA za najbolju glumicu.

 

2009.

Na premijeru filma The September Issue došla je u batik haljini i s novom, nešto svjetlijom smeđom kosom, koju je ubrzo zamijenila crvenkastom nijansom.

 

2009. i 2010.

I taman kad smo svi pomislili kako je Carey postala dosadna, na Hollywood Awards Gala večeri nas je oduševila kratkom rockabilly frizurom, a već iduće godine je peroksid plava nijansa postala njena omiljena boja kose.

 

2010.

Carey je navodno požalila zbog tog ekscesa i sad se trudi vratiti staru kvalitetu kose. Igranje blond nijansama joj dobro pristaje, ali pixie frizura joj je očito dosadila jer smo je posljednjih mjeseci prošle godine imali priliku vidjeti s bob frizurom.

Riječ je o kratkom bobu kojeg stilizira na razne načine: u sleek stilu ili kovrčavo, s raznim asesoarima koji je čine posebnom kao i uvijek dosad.

Borina Kopčić

foto: Glamour

Objavljeno: 12.02.2011. u 14:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p