KOSA

Svi su ludi za krunama!

Novi trendi modni dodatak

 
Krune su prepoznatljiv modni dodatak Robert Sever branda, a osim što smo ih imali prilike vidjeti i na sinoć, 16. ožujka, održanoj reviji na drugom danu BIPA FASHION.HR-a, krune su preplavile i crveni tepih. Poznate Hrvatice izgledaju poput pravih princeza s krunama.
 
Hrvatski dizajner Robert Sever već nekoliko sezona predstavlja ovaj kraljevski ukras u obliku raskošnih rajfova. Nastavno na prethodne krune, koje su bile must have prošlih kolekcija i ovoga puta je predstavio novu selekciju ručno rađenih ukrasa koji su kombinacija plisirane svile, staklenih perli i metala. Krune su naglasile koloristički ton kolekcije te tako zaokružile cijelu ideju linije. Kao i u prethodnih nekoliko kolekcija krune su rad Slobodana Velickog.
  
Svoje primjerke ponosno su nosile i neke naše poznate dame i čini nam se kako su krune postale pravi hit jer daju poseban stylish i trendi izgled. Ovaj prekrasan modni dodatak, pažljivo ručno stvaran oduševljava oblicima, bojama i kombinacijom materijala. Može se nositi na niz frizura, a i najjednostavniju modnu kombinaciju pretvara u nešto sasvim posebno i kraljevski. Krune odlično izgledaju na puštenoj valovitoj kosi, ali i na podignutim frizurama kojima daju posebno glamurozan izgled. Ne sumnjamo kako je ovo tek početak vladavine krune kao modnog dodatka na glavama trendseterica. Pogledajte dame koje su prošetale svoje krune i sami procijenite koja od njih je nosi najbolje.
 
Igrajna Vargek

Mija Dropuljić

Jasminka Herceg
 
Petra Dugandžić 
 
T.F.
Foto: Jure Perišić i Mateja Vrčković
Objavljeno: 17.03.2016. u 12:41

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p