KOSA

Tajne frizure Drew Barrymore

Njen frizer otkrio nam je nekoliko trikova!

Drew Barrymore je usprkos burnoj prošlosti prava „All American Girl" koju naprosto morate voljeti. Lijepa nam je i u casual izdanjima i kada se poput glamurozne dive prešetava crvenim tepihom. za njenu frizuru je već tri godine zadužen zvjezdani frizer Giannandrea koji kaže kako je njegova omiljena mušterija poput pravog kameleona. Giannandrea otkriva tajne nekih od njenih najpoznatijih frizura!

Elle naslovnica (kolovoz 2010.)


„Pojavila se na snimanju raščupana s prirodnom kosom i bio sam očaran. Želio sam zadržati teksturu jer je prekrasna." ističe Giannandrea. Najprije je pramenove namočio vodom i razdijelio kosu u dva dijela i složio punđe sa svake strane (u stilu Leie iz Star Warsa). Nakon nekog vremena raspustio je punđe i osušio kosu sušilom.

Golden Globes (siječanj 2009.)


Njen ogromni bob pun volumena naišao je na oduševljenje. „Ovakva frizura je uvijek kontroverzna, ali mislim da je dobro nekad učiniti nešto neočekivano kako bi vas primijetili. Bila je to nekonvencionalna frizura na konvencionalnom događanju, ali ona se osjećala seksi dok ju je nosila." prisjeća se njen frizer.

SAG nagrade (siječanj 2010.)


Ovog puta oživljen je glamur 1960-ih godina. „To je kombinacija Monice Vitti i Brigitte Bardot. Kratki pramenovi uokvirivali su joj lice. Giannandrea ističe kako ova frizura iako izgleda jednostavno, nije bila nimalo laka za napraviti. Nakon napornog istraživanja boja, tekstura i stilova sjedne s Drew i zajedno odluče, ali uvijek ističe kako je Drew jedna od onih koje uspoređuju s Brigitte Bardot pa se ova frizura činila kao logičan odabir.

Objavljeno: 29.08.2010. u 15:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p