KOSA

Tko je pobjednik INOA Olimpijade?

Natjecanje najboljih u organizaciji L'Oréal Professionnela

2012. godina prožeta je olimpijskim duhom, ispitivanjem vlastitih mogućnosti, natjecanjem, pobjedom, ali i važnosti sudjelovanja.

Kako bi između svojih frizera potaknuo natjecateljski duh, ali i zajedništvo L'Oréal Professionnel organizirao je INOA Olimpijadu.

Ovo je natjecanje utjelovilo misiju L'Oréal Professionnela, pariške kuće frizerstva koji surađuje s profesionalcima diljem svijeta kako bi ponovno kreirao najljepšu profesiju.

Svojim frizerima pružili smo priliku da interpretiraju svoje viđenje INOA kreativnih tehnika te stvore lookove koji se ističu svojom kreativnošću, ali i nosivošću.

INOA boja za kosu, već je poznata kao „fashion boja" koja zahvaljujući svojoj tehnologiji ODS² (Oil Delivery System²) kosi pruža mekoću i sjaj s dubokim, sjajnim i vibrantnim refleksima.

INOA tehnologija omogućila je stvaranje široke palete boje, omogućavajući izbor među 72 različite nijanse, a naši su INOA finalisti iskoristili svoje omiljene nijanse kako bi svojim modelima pružili upečatljive lookove. S INOA frizeri postaju savjetnici za osobni stil, pružajući u potpunosti novu dimenziju procesu bojenja kose.

Stručni žiri imao je pred sobom težak zadatak izabrati pobjednika koji se istaknuo tehnikom boje i umjetničkom crtom.

Pobjednik INOA Olimpijade, Antonio Draženović, Frizerski salon Renata - Frankopanska 14 i Baruna Trenka 7, 10 000 Zagreb

Finalisti INOA Olimpijade su:

Josipa Modlic, Frizerski salon Trend, Ruđera Boškovića 16, Čakovec

Svjetlana Vukašinović, BM Studio, Crvenog Križa 31, Zagreb

Luciana Šakić, Frizerski salon Teuta, Medvedgradska 8, Zagreb

Biljana Bošković, Frizerski studio Tandeo, Gornjodravska obala 79, Osijek

Branka Vukovac, Frizerski salon Laven, Obala Kralja Tomislava 24, Kaštel Lukšić

 

Facebook page INOA Hrvatska: www.facebook.com/INOA.hr

Photo: promo

Objavljeno: 12.11.2012. u 17:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p