KOSA

Top i flop frizura tjedna

Stoji li svima sijeda kosa?

Sijeda kosa postala je pravi trend, no neobično je što sijedu kosu ne nose samo žene u zlatnim godinama već i mlade djevojke. Ova boja kose nekim ženama stoji fenomenalno, ali samo ako je nose one koje i inače imaju specifičan look i stil jer inače mogu potpuno pogriješiti ako se odluče za sijedu boju. Ovaj tjedan jako nam se svidjela tamno sijeda kosa Hailey Baldwin, dok nas sijede nijanse Jennifer Lawrence nisu oduševile.

   
Glumica Jennifer Lawrence poznata je po svojoj platinasto plavoj boji kose i iako je često mijenjala dužine kose, rijetko smo mogli vidjeti drastične promjene u boji kose. Ovoga puta Jennifer se odlučila na promjenu pa je stavila ledeno plave, odnosno sijede pramenove na gornje dijelove kose. S obzirom na njenu svjetlu put takva boja joj nikako ne stoji, a ne sviđa nam se ni što ispod sijedih pramenova izviruju platinasto plavi. Nekako sve djeluje neuredno napravljeno i nadamo se da će se Jennifer uskoro vratiti na svoju staru boju kose.
 
 Jennifer Lawrence
 
 
Manekenka i it djevojka Hailey Baldwin obojila je cijelu kosu u tamniju nijansu sive i zaista joj odlično stoji. Hailey je prije imala plavu boju kose, a s obzirom na njen stil koji nosi, siva kosa se u njega odlično uklopila. Sve pohvale idu Hailey na hrabrosti jer ova boja je pun pogodak.

Hailey Baldwin
 
T.F.
Foto: Getty Images i Instagram
Objavljeno: 16.04.2016. u 11:46

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p