KOSA

Top i flop frizura tjedna

Odlična punđa s neobičnom pletenicom

shay mittchel daisy ridley

 

Dodjele nagrada uvijek su nam posebno veselje jer pronađemo lijepe frizure koje su nam inspiracija, ali i one ne tako dobre. Na dodjeli Teen Choice Awardsa oduševili smo se frizurom Shay Mitchell dok nas nova boja kose Daisy Ridley nije oduševila.

Mlada glumica Daisy Ridley koja se proslavila glavnom ulogom u novom nastavku kultnih filmova Ratovi zvijezda, na dodjelu nagrada došla je s novom bojom kose i novom, kraćom frizurom. Daisy je inače brineta, a sada se odlučila na crvenu boju i nešto kraći bob nego inače. Takva nijansa crvene nikako joj ne odgovara uz ten. Osim s bojom, pogriješila je i s dužinom boba jer Daisy ima okruglo lice koje je dulji bob izdužio, dok ga je ovaj kraći dodatno zaokružio. Nadamo se da će se Daisy uskoro odlučiti za frizuru koja joj više laska.
  daisy ridley
 Daisy Ridley

 daisy ridley 
daisy ridleyDaisy Ridley prije  

Glumica iz teen serije Slatke male lažljiviceShay Mitchell oduševila nas je odličnom frizurom. Na prvu se činilo kao da ima običnu visoku punđicu napravljenu poput čvora, ali kada se okrenula i pokazala stražnji dio kose, bili smo ugodno iznenađeni. Shay ima ispletenu pletenicu u obliku trokuta koja djeluje kao da ima undercut, a u pletenicu su upleteni zlatni ringovi koji su cijelo frizuri i outfitu dali edgy look. Punđica na vrhu glave odlično joj stoji jer je opuštena i voluminozna, a zlatni ringovi s pletenicom zaista su stvorili wow efekt.

shay mitchell
Shay Mitchell

shay mittchel 
T.K.
Foto: Getty Images i Instagram
Objavljeno: 06.08.2016. u 09:27

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p