KOSA

Top i flop frizura tjedna

Predivna frizura Margot Robbie
margot robbie i georgia may jagger

Ovaj tjedan je veliki broj poznatih dama promijenio frizure, a nama su za oko zapele predivna pletenica Margot Robbie i ne baš dobra boja kose Georgie May Jagger. Doznajte zašto nam se jedna frizura svidjela, a druga ne.

Model Georgia May Jagger svoju plavu kosu obojila je u jarko crvenu koja joj nikako ne odgovara uz boju tena. Na korijenu joj je kosa tamno smeđa, gotovo crna dok je ostatak kose u jarko crvenoj nijansi. Ne sviđa nam se što ispod crvene boje izviruje tamna nijansa i mislimo kako boja nije pogođena u Georgiejin ten. Možda je boja trebala biti malo više crvena, a malo manje narančasta, u svakom slučaju, čekamo njen povratak na svoju blond nijansu.
 
georgia may jagger
Georgia May Jagger
 
georgia may jagger
Georgia May Jagger prije
 
Glumica Margot Robbie posljednjih dana imala je predivne frizure, a najviše nas je osvojila njena opuštena pletenica. Sprijeda izgleda kao da glumica ima poludugi bob, a kada se okrene vidimo predivnu pletenicu ispletenu tek na samom kraju kose. Pletenica je napravljena nehajno i opušteno, ali djeluje elegantno i profinjeno. Ova frizura lako se može napraviti kod kuće pa jedva čekamo da je rekreiramo!
 
margot robbie
Margot Robbie
 
margot robbie
 
T.K.
Foto: Getty Images i Instagram
Objavljeno: 10.09.2016. u 12:04

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p