KOSA

Top i flop frizura tjedna

Dobra i loša kratka frizura

scarlett johansson i mia wasikowska
K
ratka kosa može biti jako dobra i interesantna, ali mora biti određene dužine i gustoće kako bi se uklopila uz određeni oblik lica. Glumice Scarlett Johannson i Mia Wasikowska za šetnju crvenim tepihom odlučile su za kratke frizure, ali jednoj ne stoji baš dobro, dok nas je druga oduševila.

Glumica Mia Wasikowska koja u novom filmu Alisa iza ogledala glumi glavnu ulogu, na premijeri filma pojavila se s još kraćom kosom nego inače. Mia je inače poznata po svojoj pixie dužini kose, koja joj stoji odlično jer djeluje razigrano i mladenački te odlično pristaje njenom obliku lica. Ovoga puta Mia je dodatno ošišala kosu i jako je zalizala pa joj ta frizura ne stoji dobro. Frizura je previše zaglađena uz tjeme i jednostavno joj ne stoji jer djeluje kao da ima jako tanku kosu. Nadamo se da je ovakva frizura ishod nedostatka vremena i pranja kose, a frizura je trebala biti brzo gotova za crveni tepih pa su je samo zalizali s puno proizvoda.

mia wasikowska                                                               Mia Wasikowska

mia wasikowska
mia wasikowska                                                              Mia Wasikowska prije

Glumica Scarlett Johansson nedavno je ošišala svoju poludugu kosu na predivnu kratku dužinu koja joj stoji odlično. Na premijeri filma Sing u kojem glumi pojavila se s predivnom frizurom s kojom djeluje jako seksi. Kosa je kratka, ali dovoljno duga da se sa strane može napraviti razdjeljak i prebaciti na drugu stranu. Frizura joj je na vrhu tjemena natapirana kako bi dobila volumen i stoji joj zaista sjajno. Jako nam se sviđa ova cool frizura na Scarlett i razmišljamo o njoj kao o novoj frizuri za jesen.

scarlett johansson                                                             Scarlett Johansson

scarlett johansson
T.K.
Foto: Getty Images

Objavljeno: 17.09.2016. u 11:09

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p