KOSA

Top i flop frizura tjedna

Dobar i loš bob sa šiškama

lena dunham jenna dewan tatum
S
rednje dugi bob sa šiškama trenutno je hit frizura sezone, ali ne mora na svima izgledati dobro. Lena Dunham u potpunosti nas je razočarala svojom novom frizurom, dok nas je Jenna Dewan Tatum oduševila predivnim valovitim bobom.

Spisateljica i glumica Lena Dunham već neko vrijeme nosi poludugi bob do ramena koji joj dobro stoji s obzirom na teksturu kose i oblik lica, ali je ošišala šiške i pokvarila cijelu frizuru. Lenine šiške su jako rijetke i djeluju kao da su masne pa frizura izgleda kao da nije prana nekoliko tjedana. Jedino što sada Lena može je ošišati još šiški kako bi dobile gustinu ili ih nositi zakačene špangicom dok ne narastu. Ne znamo tko joj je rekao da joj te šiške dobro stoje, ali sigurno joj nije želio dobro.

lena dunham                                                                     Lena Dunham

Plesačica i glumica Jenna Dewan Tatum isto je kao i Lena ošišala šiške, ali njoj stoje fenomenalno. Šiške su guste, ali ne i ravne pa na njenu valovitu i gustu kosu stoje fenomenalno. Jenni asimetrični bob stoji zaista fantastično i ne bi nikada više trebala puštati kosu. Sve pohvale za pjevačicu i glumicu jer je frizuru sezone isfurala baš onako kako treba, na malo drugačiji, ali predivan način. Crna boja kose u kombinaciji s bobom dodatno naglašavaju Jennino lijepo lice i ten.

jenna dewan tatum                                                             Jenna Dewan Tatum

jenna dewan tatum
T.K.
Foto: Getty Images

Objavljeno: 29.10.2016. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p