KOSA

Top i flop frizure tjedna

Pletenica ili 'fudbalerka'

S frizurama zaista lako možemo pogriješiti, ali i postići wow efekt. Ovaj tjedan kao top frizuru tjedna izvdvojili smo prekrasnu pletenicu Olivije Palermo, dok nam se 'fudbalerka' koju je imala Zendaya i nije baš svidjela pa možemo reći kako je njena frizura zaista bila flop tjedna.

Zendaya Coleman, mlada pjevačica i glumica, na dodjeli Grammy nagrada pojavila se s frizurom sličnom omraženoj 'fudbalerki' koja je bila hit kasnih 80-ih godina prošlog stoljeća. Zendaya je prije nekoliko tjedana ošišala svoju dugu kosu na kratki bob, a na crvenom tepihu pojavila se s umjetnim dodatkom koji je je pretvorio lijepu i profinjenu frizuru u 'fudbalerku' s ombre efektom. Nažalost nije postigla edgy dojam koji je vjerojatno željela, nego demode efekt koji nas je vratio u 80-e.
 
 
Ovaj tjedan oduševila nas je pomalo neuredna pletenica Olivije Palermo. Olivia je svojom frizurom plijenila pažnju na Fashion Weeku u New Yorku. Pletenica se sastojala od nekoliko francuskih pletenica koje su isprepletene s nekoliko pletenica poput riblje kosti te je sve zajedno izgledalo poput nekog kaveza od pletenica, zaista jako elegantno. Iako je pletenica namjerno napravljena da djeluje malo neuredno bila je zaista profinjena pa se nadamo da ćemo češće viđati Oliviju s ovakvom frizurom. 
 
 
 
 
  
T.F.
Foto: Instagram i Getty Images
Objavljeno: 20.02.2016. u 11:36

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p