KOSA

Top i flop frizure tjedna

Pletenica kao kruna nas je oduševila

 
Duga kosa praktična je stvar jer s njom možete eksperimentirati koliko god želite i raditi različite frizure, no, ne znaju svi kako svoju dugu kosu iskoristiti na pravi način. Ovaj tjedan kao top frizuru tjedna izdvojili smo prekrasnu dvostruku pletenicu Ciare, dok nam se nova frizura Christine Ricci i nije baš svidjela pa možemo reći kako je njena frizura zaista bila flop tjedna.
 
Nova plava boja kose glumice Christine Ricci sviđa nam se i dobro joj stoji, ali frizura zaista ne odgovara njenom obliku glave. Iako su šiške omekšane na rubovima, bez oštrih rezova, prerijetke su i prekratke te izgledaju kao da nisu svježe oprane. Vrhovi su previše stanjeni s obzirom na njezinu gustinu kose i cijeli look zbog toga izgleda dosta loše.
   
 Christina Ricci

Pjevačica Ciara za H&M reviju održanu na Fashion Weeku u Parizu prošetala je dvostruku pletenicu koja izgleda kao kruna. Pletenica izgleda pomalo neuredno i u boho stilu, a svijetli pramenovi koje Ciara ima na tamnoj kosi posebno su došli do izražaja. Frizura je upotpunila cijeli Ciarin look i dala mu dozu elegancije. Jako nam se svidjela ova frizura i sigurni smo da će je neki pokušati rekreirati.

 Ciara


T.F.
Foto: Instagram i Getty Images
Objavljeno: 05.03.2016. u 10:29

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p