KOSA

Top i flop frizure tjedna

Odličan rep Gwen Stefani

Proljeće je pravo vrijeme za promjenu boje kose, ali nisu sve promjene dobre. Nas je ovaj tjedan razočarala glumica Emma Stone koja je svoju prekrasnu narančastu kosu obojila u tamnosmeđu. Oduševio nas je malo posebniji konjski rep pjevačice Gwen Stefani.

Glumica Emma Stone inače ima prirodno plavu boju kose, ali najčešće je boji u nijansu ginger blonde koja joj savršeno odgovara uz ten. Ova nijansa pravi je hit sezone pa ne čudi da je željela promjenu s obzirom na to da su se mnoge žene odlučile baš na tu nijansu. Nova tamnosmeđa nijansa na Emmi nam se baš ne sviđa jer joj pogrubi crte lica i nikako joj ne odgovara uz iznimno svijetao ten. Navijamo da se Emma vrati svojoj dobroj staroj ginger blonde nijansi.
 
   Emma Stone
 
 Emma Stone prije 
 
Pjevačica Gwen Stefani osvojila nas je svojim visokim repom. Rep je napravljen visoko na glavi, ali nipošto nije običan jer s jedne strane ima detalj poput sarmice dok je s druge strane glave i na sredini kosa blago natapirana kako bi se dobio volumen. Ova frizura može funkcionirati i na casual i na elegantne kombinacije i jednostavno se može napraviti kod kuće. Ova frizura mogla bi biti hit kada krenu ljetne vrućine pa smo zahvalni Gwen što nam je dala inspiraciju za još jednu verziju konjskog repa.

 Gwen Stefani


T.F.
Foto: Splash News, Getty Images i Jure Perišić

Objavljeno: 30.04.2016. u 10:42

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p