KOSA

Top i flop frizure tjedna

Odlična punđa Blake Lively

S obzirom na to da je ovaj tjedan 2. svibnja održana Met Gala, bilo je brojnih frizura na glavama poznatih, od prekrasnih do onih koje nas nisu osvojile. Prekrasna, nešto drugačija punđa od uobičajene, na Blake Lively nas je oduševila, dok nam je frizura Michelle Williams izgledala kao da je tek izašla iz tuša.

Glumica Michelle Williams poznata je po svojim slatkim plavim bob frizurama koje joj odlično stoje, a za odlazak na Met Galu imala je zaista čudan i neuredan bob koji izgleda kao da je upravo izašla iz tuša. Ne sviđa nam se ni što joj izviruje prirodna boja kose ispod plavih pramenova, a i šiške su jako rijetke i ne laskaju njenom obliku lica.
 
 Michelle Williams
 
Glumica Blake Lively na crvenom tepihu Met Gale imala je prekrasnu volumioznu punđu. Prednji dio kose je potpuno zalizan uz glavu dok je ostatak vjerojatno skupljen u rep i umotan u predivnu nepravilnu punđu i baš ta nehajnost ovoj punđi daje posebnu čar. Jako nam se sviđa ova glumičina frizura i mislimo kako je odlična za brojne svečane, ali i casual prigode.
 
Blake Lively 

 
T.F.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 07.05.2016. u 10:38

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p