KOSA

Top i flop frizure tjedna

Punđa u obliku čvora Jessice Albe nas je oduševila

 
 
Ovog tjedna bilo je mnoštvo divnih frizura i činilo se kao da se poznate dame natječu koja će imati ljepšu, a mi smo se odlučili za idealnu ljetnu frizuru, punđu u obliku čvora na glavi Jessice Albe. Nova boja kose Emme Stone ponovno nas je razočarala i žestoko navijamo da se vrati u svoju narančastu ginger blonde nijansu. 
 
Glumica Emma Stone inače ima prirodno plavu boju kose, ali najčešće je boji u nijansu ginger blonde koja joj savršeno odgovara uz ten. Nedavno je svoju kosu obojila u tamnosmeđu nijansu koja nam se baš nije svidjela, a sada se obojila u platinasto plavu koja joj također ne stoji jer je presvijetla za njen ionako svijetli ten. Navijamo da se Emma vrati svojoj dobroj staroj ginger blonde nijansi.
 
emma stone
 Emma Stone

emma stone
Jessica Alba se na dodjeli Billboardovih nagrada pojavila s neobičnom frizurom koja malo podsjeća na Istok. Imala je potpuno zalizanu frizuru sprijeda i na vrhu glave imala je zaista zanimljivu punđu oblikovanu kao čvor. Iako je frizura neobična, zaista je plijenila pažnju i sviđa nam se kako izgleda te mislimo kako bi mogla biti idealna i jednostavna frizura za vruće ljetne dane kada želimo kosu maknuti s vrata.
 
 Jessica Alba
 
T.F.
Foto: Splash News, Getty Images i Instagram
Objavljeno: 28.05.2016. u 10:32

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p