KOSA

Top i flop frizure tjedna

Punđa od pletenice nas je osvojila

 
Povećanjem temperatura, sve su nam privlačnije podignute frizure, a ovoga puta osvojila nas je frizura Olivije Munn, dok nas promjena boje kose Rooney Mare nije oduševila. Pogledajte top i flop frizuru tjedna.
 
Glumica i trendseterica Olivia Munn osim što nas je oduševila predivnom haljinom, poželjeli smo i njenu frizuru. Sprijeda je imala ispletene dvije pletenice i izgledalo je kao da se radi o običnim Kim Kardashian pletenicama, ali kada smo vidjeli glavu sa stražnje strane, oduševila nas je jednostavnom, ali predivnom frizurom. Olivia je imala nepravilnu punđu napravljenu od pletenica koja izgleda elegantno i totalno chic. Ta frizura može se napraviti vrlo jednostavno, tako da se od čela ispletu dvije pletenice skroz do kraja kose i zatim se obje pletenice međusobno isprepletu dok se ne dobije nepravilan oblik punđe. Ova frizura zaista vrišti ljeto i kao stvorena je za dan proveden na plaži!

 Olivia Munn

 
 
Glumica Rooney Mara, svoju je tamnosmeđu boju kose odlučila zamijeniti ledeno plavom bojom u koju su se obojile mnoge poznate dame. Iako hit boja sezone nekima stoji savršeno, za Rooney nažalost to ne možemo reći. Glumica je izuzetno svijetle puti pa joj ova boja nikako ne odgovara uz ten. Da je Rooney odabrala malo žućkastiju nijansu, možda bi joj bolje stajala, ovako joj je isprala lice i ten. Nadamo se da se glumica za ovu drastičnu promjenu odlučila zbog uloge u nekom filmu i da će se uskoro vratiti svojoj staroj tamnosmeđoj nijansi koja posebno lijepo naglašava njenu svjetlu put. 

  Rooney Mara

Rooney Mara prije
 
T.F.
Foto: Instagram i Splash News
Objavljeno: 04.06.2016. u 05:53

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p