KOSA

Top i flop frizure tjedna

Nove šiške Selene Gomez su fantastične 

selena gomez, kylie jenner 
Ovog tjedna bilo je brojnih promjena frizura slavnih, a nama su za oko zapele Kylie Jenner i Selena Gomez. Kylie je boju kose promijenila modro plavom perikom i to nam se nimalo nije svidjelo, dok smo se oduševili Seleninim svijetlim pramenovima i šiškama. 
  
Pjevačica Selena Gomez osvježila je svoju kosu za ljeto novim šiškama i svjetlijim pramenovima. Svoju tamno smeđu kosu prošarala je nešto svjetlijim pramenovima koji joj odlično odgovaraju uz ten i osvježili su joj cijelu kosu. Nove Selenine šiške su nam se najviše svidjele. Šiške nisu guste i duge su te je očito njen frizer znao što radi jer Selena ima okruglo lice pa joj ravno rezane šiške ne bi pristajale, dok su joj ove omekšane na rubovima odlične i ne stvaraju dojam da joj je lice prerezano na pola. S ovakvom frizurom Selena izgleda ozbiljnije i profinjenije.

selena gomez
Selena Gomez
 
selena gomezSelena Gomez prije  

Kylie Jenner često mijenja boje i dužine kose, a ponekad posegne i za perikama pa je ovoga puta svoju prirodno tamno smeđu poludugu kosu zamijenila tamno modrom dugom perikom sa šiškama. S obzirom na Kylienu svjetlu put ova boja joj loše stoji pa joj je ten blijed i bolesnog izgleda. Iako podržavamo ovakve brze promjene s perikama koje mogu instantno podignuti cijeli izgled, ovaj Kyliein izbor nam se baš ne sviđa.

kylie jenner
Kylie Jenner  
 
T.F.
Foto: Splash News i Instagram
Objavljeno: 18.06.2016. u 09:27

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p