KOSA

Top i flop frizure tjedna

Predivna duga pletenica Gigi Hadid

shay mitchell gigi hadid 

Plavi pramenovi na izrazito tamnoj kosi i osobi tamnije puti mogu izgledati loše, a upravo se to dogodilo glumici Shay Mitchell čiju novu boju kose smo proglasili flopom tjedna. Za razliku od Shay, nova frizura Gigi Hadid jako nam se svidjela!

Shay Mitchell, glumica iz serije Slatke male lažljivice inače ima prirodno tamno smeđu kosu, gotovo crnu i odlično joj pristaje uz njenu tamnu put, ali odlučila se na promjenu. Shay je stavila blond plave pramenove koji joj nikako ne stoje uz ten i toliko tamnu kosu. Možda bi bilo bolje da je stavila ombre pramenove koji ne idu od korijena kose nego samo od polovice jer ovako joj se uz korijen vide linije, plavi pa tamni pramen pa frizura izgleda kao da je kod kuće radila pramenove, a ne kod profesionalca u salonu.
 
shay mitchell
  Shay Mitchell

shay mitchell
 
shay mitchellShay Mitchell prije
 
It djevojka i model Gigi Hadid stavila je ekstenzije i produžila svoju kosu te je isplela u dugu pletenicu koja je išla skroz do stražnjice. Iako takvu dugu pletenice ne može nositi svako jer bi moglo djelovati pomalo staromodno, na Gigi izgleda potpuno cool i stylish. Sprijeda pletenica isto tako izgleda odlično jer djeluje opušteno i neki pramenovi padaju joj uz lice. Sve pohvale za Gigi koja izgleda kao prava Matovilka s predivnom opuštenom pletenicom.

gigi hadid
Gigi Hadid

gigi hadid   
T.F.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 25.06.2016. u 16:31
Tagovi: Kosa, Gigi Hadid

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p