KOSA

Top i flop frizure tjedna

Dva boba, jedan odličan, drugi baš i ne

jennifer lopez maisie williams frizura

Bob frizura jedna je od najpopularnijih i s trona ne silazi već nekoliko sezona, a ovoga puta za nju su se odlučile Jennifer Lopez i Maisie Williams. Doznajte čija nam je frizura top, a čija flop tjedna.

Mlada glumica Maisie Williams koja se proslavila ulogom Arye u hit seriji Igra prijestolja poznata je po svom odličnom ukusu za odijevanje i uvijek nas iznenadi hrabrom, ali chic kombinacijom primjerenom za svoje godine. Ovoga puta, razočarala nas je svojom bojom kose. Maisie već nekoliko godina ima srednje dugi bob jer je kosu ošišala zbog gore spomenute uloge, a ovog tjedna svoju prirodno smeđu kosu obojila je u ponoćno plavu i nakovrčala je. Mlada glumica očito je iskoristila pauzu od snimanja i brže bolje promijenila boju kose, ali nažalost nije nas oduševila. Tamnoplava nijansa s primjesama sijede ne stoji joj najbolje, možda zbog njezinog mladenačkog lica. Nadamo se da je promjena kratkotrajna jer nam je Maisie puno slađa kao brineta!
 
maisie williams nova boja kose
 Maisie Williams 
 
maisie williams nova boja kose 
maisie williams   Maisie Williams - prije
 
Glumica i pjevačica Jennifer Lopez posljednjih nekoliko godina imala je dugu i njegovanu kosu koju je povremeno prošarala svijetlim pramenovima, a nedavno se odlučila na poludugi valoviti bob koji je obogatila svjetlijim pramenovima koji djeluju kao da su nastali od sunca nakon ljetovanja. Jennifer ova frizura odlično pristaje i usudili bi se reći kako joj je još bolja od njezine klasične duge kose. U svakom slučaju pjevačici će ovog ljeta biti manje vruće zbog ove praktične, lijepe i moderne frizure!
 
jennifer lopez nova frizuraJennifer Lopez  
 
jennifer lopez Jennifer Lopez - prije
 
T.K.
Foto: Splash Images, Getty Images, W magazine
Objavljeno: 09.07.2016. u 12:07

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p